MinistarDr. Imet Rrahmani, Ministër

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 


Emri:
 Imet

Emri i babës: Ahmet

Mbiemri: Rrahmani

Datëlindja: 08.10.1967

Vendlindja: Zarbincë

Adresa: Arbëri

Partia Politike: LDK

Profesioni: Mjek – Specialist i Mjekësisë Emergjente

Statusi: I martuar, dy fëmijë.

Puna para emërimit Ministër: Kryeshef i  Departamentit të Emergjencës, Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intenziv në Spitalin e Përgjithshëm në Gjilan

Kontakti: 038 200 24 004

E-mail: imet.rrahmani@rks-gov.net