IKSHPK – Informatë për gripin

IKSHPK – Informatë për gripin

  Prishtinë, 12 janar 2018 Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike bën mbikëqyrjen permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes dhe në kuadër të kësaj mbikëqyrje edhe...
MSh: Produkti i apostrofuar Paracetamol P 500 nuk është i regjistruar në Kosovë

MSh: Produkti i apostrofuar Paracetamol P 500 nuk është i regjistruar në Kosovë

Prishtinë, 11 janar 2018 Lidhur me shkrimet ne media dhe postimet e ndryshme në rrjete sociale lidhur me atë se produkti medicinal Paracetamol P 500, i prodhuesit “Apex” llogaritet si një produkt vdekjeprurës,...
Ministri Ismaili: Vizitat shtëpiake po e ndihmojnë ndërtimin e besimit midis institucioneve shëndetësore dhe familjes

Ministri Ismaili: Vizitat shtëpiake po e ndihmojnë ndërtimin e besimit midis institucioneve shëndetësore dhe familjes

Prishtinë, 27 dhjetor 2017 Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Uran Ismaili, tha sot se vizitat mjekësore në shtëpi po kontribuojnë gradualisht në ndërtimin e besimit në mes të institucioneve...
 

Lajmet e funditIKSHPK – Informatë për gripin
Date: 12 Jan 2018
  Prishtinë, 12 janar 2018 Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike bën mbikëqyrjen permanente të sëmundjeve ngjitëse në Kosovë, përmes sistemit të mbikëqyrjes dhe në kuadër të kësaj mbikëqyrje......

Read The Rest →

MSh: Produkti i apostrofuar Paracetamol P 500 nuk është i regjistruar në Kosovë
Date: 11 Jan 2018
Prishtinë, 11 janar 2018 Lidhur me shkrimet ne media dhe postimet e ndryshme në rrjete sociale lidhur me atë se produkti medicinal Paracetamol P 500, i prodhuesit “Apex” llogaritet si një produkt vdekjeprurës,......

Read The Rest →

Ministri Ismaili: Vizitat shtëpiake po e ndihmojnë ndërtimin e besimit midis institucioneve shëndetësore dhe familjes
Date: 27 Dec 2017
Prishtinë, 27 dhjetor 2017 Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Uran Ismaili, tha sot se vizitat mjekësore në shtëpi po kontribuojnë gradualisht në ndërtimin e besimit në mes të institucioneve......

Read The Rest →


Kontakti

msh.info@rks-gov.net

Zyra për trajtim mjekësor jashtë vendit:
038 211 947

Zyra për lincencimin e profesionistëve shëndetësor:
038 212 291

Zyra për licencim të institucioneve shëndetësore private:
038 212 522