U shpallën rezultatet përfundimtare për Odën e Mjekëve të Kosovës

U shpallën rezultatet përfundimtare për Odën e Mjekëve të Kosovës

Prishtinë, 6 dhjetor 2017   Komisioni Qendror Zgjedhor për zgjedhjet për Kuvendin e Odës së Mjekëve të Kosovës shpalli sot rezultatet e zgjedhjet për Kuvendin e kësaj ode.   Kryetari i KQZ për OMK,...
Mbahen zgjedhjet për Kuvendin e Odës së Mjekëve të Kosovës

Mbahen zgjedhjet për Kuvendin e Odës së Mjekëve të Kosovës

Prishtinë, 1 dhjetor 2017   Në tre enivelet e kujdesit shëndetësor në Republikën e Kosovës, po mbahen sot zgjedhjet për Kuvendin e Odës së Mjekëve të Republikës së Kosovës. Në këtë proces...
Në Prishtinë u mbajt Konferenca për vizitat mjekësore në shtëpi

Në Prishtinë u mbajt Konferenca për vizitat mjekësore në shtëpi

Prishtinë 30 nëntor 2017   Me moton "Drejt një sistemi më të fortë shëndetësor lokal për të përkrahur mirëqenien dhe zhvillimin e fëmijës" është mbajtur sot në Prishtinë konferenca për vizitat...
 

Lajmet e funditU shpallën rezultatet përfundimtare për Odën e Mjekëve të Kosovës
Date: 06 Dec 2017
Prishtinë, 6 dhjetor 2017   Komisioni Qendror Zgjedhor për zgjedhjet për Kuvendin e Odës së Mjekëve të Kosovës shpalli sot rezultatet e zgjedhjet për Kuvendin e kësaj ode.   Kryetari i KQZ për......

Read The Rest →

Mbahen zgjedhjet për Kuvendin e Odës së Mjekëve të Kosovës
Date: 01 Dec 2017
Prishtinë, 1 dhjetor 2017   Në tre enivelet e kujdesit shëndetësor në Republikën e Kosovës, po mbahen sot zgjedhjet për Kuvendin e Odës së Mjekëve të Republikës së Kosovës. Në këtë proces zgjedhor,të......

Read The Rest →

Në Prishtinë u mbajt Konferenca për vizitat mjekësore në shtëpi
Date: 30 Nov 2017
Prishtinë 30 nëntor 2017   Me moton "Drejt një sistemi më të fortë shëndetësor lokal për të përkrahur mirëqenien dhe zhvillimin e fëmijës" është mbajtur sot në Prishtinë konferenca për vizitat......

Read The Rest →


Kontakti

msh.info@rks-gov.net

Zyra për trajtim mjekësor jashtë vendit:
038 211 947

Zyra për lincencimin e profesionistëve shëndetësor:
038 212 291

Zyra për licencim të institucioneve shëndetësore private:
038 212 522