MSh lansoi Doracakun e Monitorimit dhe Vlerësimit të Strategjisë sektoriale Shëndetësore

Prishtinë, 9 mars 2018 Me qëllim të fillimit të zbatimit të Sistemit të Monitorimit dhe Vlerësimit (M&V) të Strategjisë Sektoriale Shëndetësore (SSSh) 2017-2021, Ministria e Shëndetësisë lansoi sot Doracakun e Monitorimit dhe Vlerësimit të kësaj strategjie. Doracaku i lansuar ofron përshkrimin e hollësishëm të monitorimit dhe vlerësimit dhe është zhvilluar […]

 

Lajmet e funditMSh lansoi Doracakun e Monitorimit dhe Vlerësimit të Strategjisë sektoriale Shëndetësore
Date: 10 Mar 2018
Prishtinë, 9 mars 2018 Me qëllim të fillimit të zbatimit të Sistemit të Monitorimit dhe Vlerësimit (M&V) të Strategjisë Sektoriale Shëndetësore (SSSh) 2017-2021, Ministria e Shëndetësisë lansoi sot Doracakun......

Read The Rest →

Ministri Ismaili takon ministren sllovene Celarc, marrëveshje për bashkëpunim në shëndetësi
Date: 16 Feb 2018
Prishtinë, 16. 02. 2018   Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Uran Ismaili, gjatë vizitës zyrtare në Slloveni, ka zhvilluar edhe një takim me ministren e Shëndetësisë së Sllovenisë, Milojka......

Read The Rest →

MSh dhe QKTGJ organizuan aksion për dhurim vullnetar të gjakut
Date: 16 Feb 2018
Prishtinë, 16. 02. 2018    Me rastin e shënimit të 10 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare për Transfuzion të Gjakut (QKTGJ)......

Read The Rest →


Kontakti

msh.info@rks-gov.net

Zyra për trajtim mjekësor jashtë vendit:
038 211 947

Zyra për lincencimin e profesionistëve shëndetësor:
038 212 291

Zyra për licencim të institucioneve shëndetësore private:
038 212 522